Ons Verhaal

Hoi! En welkom op onze website,
Onze namen zijn Daisy, Yentl en Kim en nemen jullie graag mee in ons verhaal, laten we het jullie even vertellen:
Verschillende jaren terug is ons Daisy gestart met een gezellige Taverne, DE WITTE VLEUGEL genaamd, midden in het centrum van Oudsbergen.. durver dat ze was!! 
Zij heeft dit altijd uitgebaat met veel liefde en passie maar na tientallen jaren hard werken en weinig vrije tijd besliste ze twijfelachtig en met veel verdriet dat het wel welletjes was geweest.
Ook Yentl en ik(Kim) werkte mee in haar zaakje, 2 vriendinnen die voelde dat dit niet het einde kon en mocht zijn!
Wij hebben hier altijd graag ons steentje bijgedragen en ook was dit voor ons een soort van afscheid van iets waar wij ons thuis voelde, elke keer opnieuw als we kwamen werken bij haar.
Na een paar grapjes die we maakte(misschien met ons 3tjes proberen?hahaha) in de laatste maanden dat de taverne open was, begon iedereen er toch op een moment heel serieus over na te denken.
Dit was toch ideaal voor 3 jonge meiden die uiteindelijk allemaal dezelfde droom en passie deelden?
..het werk uiteindelijk graag blijven doen wat we graag deden , en genoeg vrije tijd creëren voor ieder zijn gezinnetje,kan dat? Stel je toch eens voor!!
En ja hoor, ons ideetje werd toch werkelijkheid, een concept waar we ons alle 3 thuis in voelden en we gepassioneerd door waren.
Ontbijten, lunchen en zoetigheden met een lekker tas koffie, hellyea!
Daar was het dan, De Witte Vleugel
BREAKFAST-LUCH-SWEETSBAR
geboren te Oudsbergen op 12 mei 2019.
Na maanden verbouwen(met bloed, zweet en tranen, oja!!) waren we er klaar voor!
Een opgefriste, vernieuwde zaak met ons gezellig tuinterras helemaal naar ons goesting gemaakt.. hier begon ons verhaal, daar gingen we dan!
Wij heten jullie allemaal van harte welkom, kom zeker eens piepen in onze gezellige Breakfast-Lunch-Sweetsbar en geniet van gezond ontbijt, een lekkere lunch of gewoon fijn vertoeven in de namiddag.
Wil je graag iemand verwennen met een cadeaubon van de zaak? Neem contact op of kom even langs!
Wij staan voor je klaar, tot snel!
Met veel liefde en passie,
xoxo
Daisy, Yentl en Kim